Laktáz enzim 6500FCCU rágótabletta eper Bioextra 100x
3.895 Ft 5.045 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 4.589 Ft
Az akció időtartama: 2025. 08. 01. - 2025. 08. 31.
Menny.:db

Laktáz enzim 6500FCCU rágótabletta eper Bioextra 100x

3.895 Ft 5.045 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 4.589 Ft
Az akció időtartama: 2025. 08. 01. - 2025. 08. 31.
Menny.:db
Cikkszám: 336035
Elérhetőség: 3 db raktáron
Egységár: 38,95 Ft/db

Leírás

A Laktáz enzimet tartalmazó étrendkiegészítő készítmény laktóz emésztési nehézségekben szenvedőknek.

A tejfogyasztás különböző emésztési zavarokat okozhat, ha hiányzik a laktóz bontó enzim, vagy ha ennek a termelődése nem megfelelően működik. Ilyenkor fellépő tünetek a puffadás, görcsös hasi fájdalom, hasmenés, émelygés vagy a rossz közérzet. A laktózérzékenység a laktóz, egy a tejben és a tejtermékekben megtalálható cukorféle lebontásának képtelensége. Ennek oka a lebontáshoz szükséges laktáz enzim hiánya vagy alacsony szintje.

A laktáz enzim javítja a laktóz emésztését azoknál az egyéneknél, akiknek nehézséget okoz a laktóz emésztése.

Hatóanyagok 1 rágótablettában

  • Laktáz enzim 6500 FCCU

Összetevők – Bioextra Laktáz enzim

szorbitol, laktáz enzim, tömegnövelő szer (keményítő), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói, szilícum-dioxid) aroma (eper aroma)

További hatóanyag információk

A laktózérzékenység és annak hatásai

A tejtermékek fogyasztása egyeseknél kellemetlen emésztési tüneteket okozhat, amelyet a laktáz enzim hiánya vagy csökkent termelődése vált ki. Ennek következménye lehet puffadás, hasi görcsök, hasmenés, émelygés vagy rossz közérzet, amelyek a tej és tejtermékek fogyasztása után jelentkeznek.

Hogyan működik?

Célzottan segíti a tejcukor lebontását, ezáltal csökkentheti vagy megszüntetheti a laktózérzékenység tüneteit. Lebontja a laktózt könnyen emészthető egyszerű cukrokká, így a tejtermékek fogyasztása kevesebb kellemetlenséggel járhat.

Kinek érdemes használni?

Ez a készítmény különösen ajánlott azoknak, akik tej vagy tejtermék fogyasztása után emésztési zavarokat tapasztalnak, de nem szeretnének teljesen lemondani ezekről az élelmiszerekről. Segítségével újra élvezhetők lehetnek a tejtermékek anélkül, hogy kellemetlen tünetek jelentkeznének.

Mikor és hogyan alkalmazzuk?

A legjobb eredmény érdekében tejtermékek fogyasztása előtt vagy közben ajánlott bevenni, így az enzim már a bélrendszerben hatni tud, segítve a laktóz lebontását. Az egyéni toleranciától függően a mennyiség módosítható.

Természetes támogatás az emésztéshez

A laktáz enzimet tartalmazó készítmények természetes módon segítik a tejcukor feldolgozását, lehetővé téve a változatos étrend fenntartását. Rendszeres használata segíthet abban, hogy a tejtermékek fogyasztása ne okozzon emésztési nehézségeket.

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.